Κίνα Νικοτίνη ελεύθερο μίας χρήσης Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : David

WhatsApp : +8615167773282

Free call
Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.

Καθαρή ευχαρίστηση Vaping

 

  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: πάλι, BOFI Αριθμός Υπαλλήλων: 300~400
Ετήσιες πωλήσεις: 18000000-20000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Καθιερωμένη το 2013, η Co. τεχνολογίας Shenzhen Vapehome, ΕΠΕ ειδικεύεται στα ηλεκτρονικά προϊόντα τσιγάρων, ειδικά η μίας χρήσης Ε&Α vape, η κατασκευή και η πώληση. Κάτω από την ηγεσία του ιδρυτή Simon, με τη μεγάλη ομάδα των εξαιρετικών μηχανικών, των εμπαθών πωλήσεων και της άριστης ομάδας προμηθευτών, Vapehome έχει κάνει καλά στην αγορά vape εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

 

OEM/ODM οι υπηρεσίες είναι η κύρια επιχείρησή μας στην αρχή, στο έτος 2020 αρχίσαμε το εμπορικό σήμα μας “πάλι”, αυτό το εμπορικό σήμα προωθεί κυρίως τα ζωηρόχρωμα δονούμενα αρχικά μίας χρήσης προϊόντα vape. Το πρώτο προϊόν του “πάλι DTL” είναι πωλημένα κομμάτια περισσότερων από 10 εκατομμυρίων, και τα επόμενα προϊόντα του εμπορικού σήματος έχουν επίσης μια καλή απάντηση αγοράς σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως. Στο έτος 2022, ξαναρχίσαμε το εμπορικό σήμα “APOC μας”, το οποίο ήταν μόνο για την κινεζική αγορά καταρχάς. Αφότου ξανάρχισε το εμπορικό σήμα, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες σε όλο τον κόσμο τα αρχικά και περίπλοκα προϊόντα με περισσότερο επιχειρησιακό ύφος, το οποίο δεν είναι τόσο ζωηρόχρωμο όπως “πάλι”. Το πρώτο προϊόν APOC – APOC POOTA, δημιούργησε ένα νέο κύμα του ενθουσιασμού στην επιχείρηση ε-τσιγάρων και αγαπήθηκε από τους καταναλωτές παντού. Επιπλέον, ο cOem είναι ακόμα μιας cOem από κύριας επιχείρησής μας, παρέχουμε τις υπηρεσίες cOem για τις δωδεκάδες των εμπορικών σημάτων σε όλο τον κόσμο, και συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την προστασία της ιδιωτικότητας πελατών, υπεγράφησαν τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας με τους πελάτες για όλες τις διαταγές cOem.

 

Για την ποιότητα των προϊόντων, έχουμε ένα περιεκτικό σύστημα εξασφάλισης ποιότητας, το οποίο περιλαμβάνει την υλική επιθεώρηση, τον έλεγχο διεργασίας συνελεύσεων, και τη δοκιμή πριν από την αποστολή. Εκτός από το βασικό CE, RoHS, απαιτήσεις πιστοποίησης της FCC, επίσης ενεργά συνεργαζόμαστε με τους πελάτες για να υποβάλουμε αίτηση για την πιστοποίηση προϊόντων ή αγοράς στις τοπικές χώρες τους. Και η επιχείρησή μας συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την πρωτοτυπία των προϊόντων, τα όλα αρχικά προϊόντα μας έχουν καταχωρήσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

 

Vapehome θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη γραμμή παραγωγής μας για να παρέχουμε τις πιό καινοτόμες συσκευές. Επενδύστε στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων και βελτιωμένων τεχνολογιών για να ικανοποιήσετε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Αυξήστε την παρουσία μας στις διεθνείς αγορές, όπως η Αφρική και η Νότια Αμερική. Επιθυμούμε ότι θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε τη σταθερή συνεργασία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με την παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση και διακριτική υπηρεσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Καθιερωμένος ως εμπορική επιχείρηση το 2013

Άρχισε να παρέχει την υπηρεσία cOem το 2016

Άρχισε να προετοιμάζει το εργοστάσιό μας το 2017

 

Δημιουργημένο εμπορικό σήμα APOC, που στοχεύει στην κινεζική αγορά το 2018

Δημιουργημένο εμπορικό σήμα «πάλι» για την επιχείρηση εξαγωγής το 2019

Το εμπορικό σήμα APOC ήταν και λειτούργησε ως παράλληλο εμπορικό σήμα εξαγωγής της επιχείρησής μας το 2022

 

 

 

Υπηρεσία

ηλεκτρονικές Ε&Α τσιγάρων, κατασκευή και πώληση
εμπορικό σήμα «πάλι» και «APOC»
COem για τις δωδεκάδες των εμπορικών σημάτων στην αγορά

Η ομάδα μας

300+ εργαζόμενοι
8 μηχανικοί Ε&Α

15 πωλήσεις

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας